Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 10. Episode 220 Baby Balk

Episode 220. Baby Balk

Sam er klar til å få barn med Rebecca, og de tar seg fri fra jobben for å ha en romantisk kveld isammen, men Sam blir akutt impotent av presset, og han stikker av for å gå å snakke med Frasier. Han treffer han på Cheers, og Frasiers råd er å tenke "skittent" ikke tenk på at det skal bli barn av det, tenk på det som ett "one night stand". Mens Sam er borte, ringer Rebecca til Lillith og ber om råd, og Lillith mener at grunnen er at Rebecca opptrer "for sexy".

Når Sam kommer tilbake prøver de igjen. Sam prøver å å bli opphisset, mens Rebecca "kjøler" han ned igjen når hun snakker om barnet som skal vokse inni henne og at han skal få kutte navlestrengen.

Sam ringer til Frasier igjen, men han lar vannet renne for at Rebecca ikke skal høre hva han snakker om. Det fører til at Frasier må på do, og Lillith overtar telefonen og ber om å få snakke med Rebecca. Når Lillith får høre at de fremdeles ikke får det til ber hun Rebecca være enda mindre sexy, så når de prøver igjen, begynner Rebecca å snakke om "Gud"......

Episode 221. Get Your Kicks on Route 666

Frasier vil finne "urmannen" i seg selv, og bestemmer seg for å legge ut på en lengre biltur ut i ødemarken. Han ber Sam være med, fordi Frasier ikke liker å kjøre om natten, og også Cliff og Norm henger seg på, og de kjører i Cliffs bil. Det er natt, og de sitter og prater, når Sam sovner bak rattet, kjører av veien, og vraker bilen. De er midt uti ødemarken, og batteriet på Frasiers mobil er flatt, og de regner med at det er slutten.

Neste morgen er Norm borte og de regner med at ett rovdyr har tatt han, men så dukker Norm opp, med "golfbil" og i slåbrokk, han har funnet ett hotell, og vil ha de andre med for å spise frokost.

Woody er på ferie, og når Sam blir borte, må de leie inn hjelp. Carlas nevø får jobben. Rebecca er interessert i han, men Carla skremmer han vekk når hun forteller han at Rebecca har ligget med samtlige av klientellet i baren. Dette får Paul høre og han blir fornærmet fordi han alltid blir holdt utenfor.

Episode 222. Madame LaCarla

Carlas spåkone Madame Lazora skal trekke seg tilbake, og hun ber Carla om å overta. Carla mener selv at hun ikke har synske evner, men hun klarer å se Sams barndom, d.v.s. hun tror at hun ser Sams barndom, men det er sin egen hun ser, og Sam bløffer henne. Hun får prøve seg på den første kunden, men får dårlig samvittighet for å ta pengene hans når hun ikke kan hjelpe han, og ber han om å slutte å gå til spåkvinner

Men grådigheten blir sterkere enn samvittigheten og hun tar alikevel på seg å spå kundene på Cheers.

Woody skal spille i ett teaterstykke, men sliter med selvtiliten, så regissøren av stykket dukker opp på Cheers for å hjelpe Woody. Han gjør ett litt for godt arbeid, og Woody blir kastet ut av de andre skespillerene.

Episode 223. The Norm Who Came in from the Cold

Frederick har lekt brannmann, og sprutet veggen hjemme fulle av ketchup og sennep, og Norm tar oppdraget med å male stua. Etter en stund vil Norm ta en pause, men Frasier mener at det vil bli ett skille der han avslutter, så han vil gjøre ferdig jobben selv. Frasier klatrer opp i gardintrappa men faller, og lander på Norm, som blir "skadd". Vera er ikke hjemme så Lilltih må pleie han, og når Norm ikke kommer til Cheers må Cheers komme til han, og snart er det full fest hjemme hos Lillith og Frasier. Norm blir lei av det, og karrer seg på beina og drar tilbake til Cheers, men Sam, Cliff og gjengen blir værende hos Frasier. Når Lillith får vite at de fremdeles er hjemme hos henne selv om Norm har dratt er hun ikke nådig.

Carla mobber Rebecca og mener at hun er uforsiktig ikke kan ta vare på ett evnt. barn, og påstår at hun ikke engang kan ta vare på ett egg, og vedder 5 dollar på at hun ikke kan ha ett egg uten å knuse det i 3 dager. Rebecca klarer det, men det blir Carla som blir den store vinneren. Hun har nemlig veddet 150 dollar mot gjestene på Cheers på at hun skal få Rebecca til å gå å bære på ett egg i 3 dager.

Episode 224. Ma's Little Maggie

Cliffs exkjæreste Maggie kommer tilbake fra Canada for å treffe han, men når Cliff forteller moren sin om at kjæresten hans kommer blir hun sjalu, og forteller han at nå er det bare en ting igjen for henne, nemlig å dø. Men Maggie og Cliffs mor møter hverandre, og når moren finner ut at Maggie er like opptatt av "trivia" (meningsløs faktainformasjon om du vil) som henne, bestemmer hun at Cliff og Maggie skal gifte seg og frir til Maggie på Cliffs vegene.

Til å begynne med er både Cliff og Maggie helt med, men så bestemmer Cliff seg for at nok er nok og han vil ikke lenger la seg herse med av moren sin

Rebecca er fremdeles ikke blitt gravid, og hun legger skylden på Sam. For å forbedre sædkvaliteten hans, kjøper hun underbukser med kjøling til han. Det er mulig at det forbedrer kvaliteten, men det er verre med evnen.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk