Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 6. Episode 122-126

Episode 122. Home is the Sailor

Sam har solgt baren til ett stort selskap og dratt på jordomseiling, og de faste gjestene, untatt Frasier har forlatt baren. Sams båt sank, og nå er han tilbake for å spørre etter jobb i baren. Problemet er at de allerede har to bartendere, og det er ikke plass for en til, men ledelsen vil gjerne ansette Sam for å få noe tilbake av sportskredabiliteten som Cheers hadde før, men da må Woody gå

Den andre bartenderen går alltid rundt og sier at han kan lage alle mulige slags drinker, så Carla inngår ett veddemål med han. Hvis noen kommer inn i baren og bestiller en drink han ikke kan lage, så skal han si opp jobben sin. Og etter en stund kommer Norm inn (han er ukjent for de nye eierne), og bestiller en "Screaming Viking", bartenderen mener at det er en "tulledrink", men da kommer Cliff og resten av stamgjesten og spør etter samme drinken

Episode 123. 'I' on Sports

Sam har fått ett tilbud av kompisen Dave Richards, om å vikarierer i ett sportsprogram på TV. Sams problem er at hen regner med at han ikke får fri for jobb, så han må dikte opp en unskyldning, så han ber Woody ringe han opp i baren. Og mens Rebecca hører på later Sam som at han får en telefon fra en av naboene som sier at det har vært innbrudd i leiligheten hans. Han blir avslørt, men Rebecca lar han alikevel jobbe videre, for spm hun sier enten så blir han oppsagt og kommer krypende tilbake, eller så blir han ansatt, og hun er kvitt han, en win-win situasjon.

Episode 124. Little Carla, Happy at Last

Carla er gravid, og faren Eddie LeBec frir til henne. Ting ser ut til å gå bra, de finner til og med en bryllupsdag som passer inn i begges horoskop, men det er til Carla møter Eddies mor, hun forbyr Eddie å gifte seg med Carla.

Episode 125. Little Carla, Happy at Last II"

Eddie gjør det slutt med Carla fordi moren hans krever det, og Sam jobber på høygir for å få dem sammen igjen, noe han til slutt lykkes med. Eddie får sparken fra ishockeylaget han står i mål for, og Carla blir nødt til å fortsette å arbeide på Cheers for å forsørge Eddie og familien.

Episode 126. The Crane Mutiny

Cliff og Norm lurer Frasier og inbiller han at Rebecca er interessert i han, det går så langt at han skriver ett brev til Lillith hvor han gjør det slutt. Lillith oppsøker Rebecca for å prate, men Rebecca aner ikke hvem Frasier er, og det blir en litt flau situasjon, men det er ingenting mot når Lillith, "tvinger" Frasier til å gå inn på kontoret til Rebecca og gjøre det slutt.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk