Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 7. Episode 147-151

Episode 147. How to Recede in Business

Evan har reist til Japan, og Rebecca har gitt opp alt håp, så når Sam ber henne ut, svarer hun til hans store overraskelse ja. Sam dresser seg opp og kommer med roser, men på vei ut treffer Rebecca mannen som har overtatt ledelsen etter Evan Drake. Han vil avtale ett møte med henne dagen etter, men hun trygler om å få vite hva han har å si, så han forteller henne at han kommer til å si henne opp og forfremme Sam. Rebecca får ett sammenbrudd, og det blir ikke noe av daten med Sam

Sam finner snart ut at han mistrives i sjefsjobben, med regnskap og papirarbeid, så han bestemmer seg for å be sjefene om å gjeninnsette Rebecca i jobben. I den forbindeles får han ett godt råd av Carla, han kan bruke dette for å skaffe seg goodwill hos Rebecca. Det går som planlagt. Rebecca blir veldig glad, og hun blir med han ut på date. Men det er til de treffer sjefen, da forstår Rebecca at det ikke er helt den samme jobben hun går tilbake til, og Sam får svi.

Episode 148. Swear to God

En av Sams venninner har akkurat født en sønn, og det er mulig at Sam er faren. Sam hater tanken på å bli far, så han ber til Gud, og lover å avstå fra sex, i hele 3 måneder....., hvis han ikke er faren. Sam blir frikjent av farskapstesten, men han har problemer med å holde løstet sitt. Overtroiske Carla legger ett stort press på han, hun er ovebevist at noe fælt kommer til å skje med Sam dersom han bryter løftet. Men 90 dager er fryktelig lenge, så han leter og leter etter smutthull i "kontrakten", og han oppsøker til og med presten for å prøve å komme unna.

Til slutt orker ikke Sam mer og han leier ett hotellrom sammen med en flyvertinne som er i byen, men tilfeldigvis kikker Sam i nattbordsskuffen, og finner en bibel! De leier ett annet rom, og Sam finner en bibel!! De leier rom på ett annet hotell, og de finner en bibel!!!. Sam tar det som ett tegn fra Gud, og han bestemmer seg for å holde løftet han har gitt.

Episode 149. Executive Sweet

"Sjefen" som ansatte Sam som daglig leder for to episoder siden, har fått sparken, og firmaet har fått ny leder, og Rebecca blir innkalt til en medarbeidersamtale. I heisen på vei opp, legger en liten fyr som ikke ser ut til å være en dag over 18 an på henne, men hun avviser han. Rebecca får sjokk når hun kommer opp til sjefens kontor og treffer på "guttungen". Han er et "vidunderbarn" som gikk ut fra Harvard som 18 åring, og nå er hennes nye sjef. Rebecca tar en bløff om at hun er isammen med Sam, og at det var derfor hun avviste han. Men hun skjønner snart at en middag med sjefen kan være nyttig for hennes karriere, så når sjefen dukker opp på Cheers, sier hun ja til en date.

Episode 150. One Happy Chappy in a Sappy Serape

Guttungen fra forrige episode har ikke gitt opp Rebecca, og nå sender han Sam til Mexico for å drive en bar som selskapet eier slik at han blir kvitt en konkurrent. Sam lever herrens glade dager der nede, men Rebecca tror at han kommer for å redde henne så snart oppdraget hans er over. Men han kommer ikke, så Rebecca drar ned for å hente han, med makt, men Sam vil ikke være med hjem igjen. TIl slutt sier hun ja til vår lille venns frieri, men Sam dukker opp i siste liten.

Episode 151. Those Lips, Those Ice

Det går rykter om at en av damene, en tidligere kunstløperske fra Øst Tyskland, som jobber på samme ishow som Eddie, har ett forhold til en av kollegaene sine. Carla tror det er Eddie, og blir fryktelig sjalu. For å vinne Eddie tilbake begynner hun å være snill med han, hun lar han spille poker med kompisene hjemme, og hun serverer dem snacks og forfriskninger. Så kommer Sam med gode nyheter. Han har vært på hotellet hos dama, for å invitere henne ut, men hun hadde herrebesøk, og dette samtidig som Eddie var hjemme. Når Carla skjønner at hun er "lurt" til å oppføre seg pent, vil hun ha hevn.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk