Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 7. Episode 157-160

Episode 157. Adventures in Housesitting

En av sjefene til Rebecca skal på tur, og han ber Rebecca "sitte barnevakt" for hunden hans, en dobbermann, og samtidig passe på huset. Huset ligger ett stykke utenfor byen, og Rebecca synes det er skummelt. Sam vil benytte anledningen til å "redde" henne, så når kvelden kommer frar han ut til henne, og for å skremmer henne litt ekstra tar han sikringen. Rebecca ber han gå, og på vei ut slipper han ut hunden. Rebecca får panikk og tilkaller hjelp iform av gutta på Cheers. Woody får tak i en akkurat lik hund, og plasserer den på kjøkkenet. Eieren ser ikke forskjell og Rebecca er lettet, da dukker Sam opp med orginalen, og de må foreta ett "skifte"

Episode 158. Please Mr. Postman

En ny jente begynner å jobbe sammen med Cliff, han får ansvaret for å lære henne opp, og jenta blir forelsket i han. De avtaler å møtes på ett motell utenfor byen, men hun kjører dit i en av posten sine biler, den blir meldt stjålet, og Cliff lyver til politiet for å beskytte henne. Det ender med at han blir "nedgradert" til en mindre attraktiv rute, mens hun mister jobben. Nå vil hun flytte til Canada for å begynne på nytt, og Cliff bestemmer seg for å bli med, men gutta i baren vet akkurat hvordan de skal få han på andre tanker

Sam strir med sitt. Frasier har fortalt han at det finnes ting som får kvinner til å tenne uansett, men at det er forskjellig fra kvinne til kvinne. Rebecca forteller han at for hennes del er det en helt spesiell sang. Sam prøver seg med en rekke sanger, men finner ikke den rette, før han finner på den lure ideen og ringe til Rebeccas mor. Han forteller at de planlegger en overraskelsesfest for Rebecca og at han lurer på hvilken sang som var hennes favoritt i ungdommen. Sam får vite hvilken sang det var, men hun klarer å styre seg sålenge Sam er inne hos henne, selv om han spiller sangen, men når Norm kommer for å betale regningen sin klarer hun ikke å holde seg lenger.

Episode 159. Golden Boyd

Rebecca blir nok en gang bedt om å arrangere fest for en av sjefene i selskapet som eier Cheers. Denne gangen er det datteren Kelly som skal feires.

Woody og Sam får i oppdrag å betjene baren. Sam finner snart ut at disse folkene har mye penger, og de synes synd på han fordi han gikk fra å være baseballstjerne til bartender, så han dikter opp den ene tåredryppende historien etter den andre for å få mer driks.

Woody kommer i krangel med kjæresten til Kelly, og det ender med at de "gjør opp" på bakrommet på Cheers hvor Woody får seg en skikkelig på trynet, men Woody skjønner at Kelly er interessert i han, så han ber henne ut for å hevne seg på kjæresten hennes

Episode 160. I Kid You Not

Woody har bedt Kelly på nok en date, og han vil låne Sams bil. Sam bare ler av han, for han er det utenkelig å låne vekk det kjæreste han eier. Norm spør på vegene av Woody, og til slutt sier Sam ja, men på en betingelse, at han kjører bak dem og passer på at alt går bra

Carla har et barn med en kollega av Frasier, og denne gutten skiller seg ut fra de andre, han er ikke interessert i sport, og vil heller se en film, eller gå i operaen. Han kommer til baren etter en baseballtrening, og begynner å snakke med Frasier og Lillith, som skal nettopp i operaen, og de ber han om å være med. Det er også en fin erfaring for Frasier fordi de planlegger å få barn, og nå kan han få tørrtrene litt. De tar han også med på kino og konserter, og når de vil ha han med på en fancy resturant synes Carla at nok er nok, men Frasier ber også Carla. På resturanten bestiller Frasier fiskesuppe, det liker ikke guttungen, noe han gir klart uttrykk for. Frasier er "streng" med han for å få han til å spise, men guttungen tar hevn, han kryper under bordet, og viser at han er sønn av sin mor når han setter fyr på Frasiers sko, før Carla tar han med hjem. Nå har Frasier bestemt seg, han vil ikke ha barn, men Lillith kan fortelle at hun er gravid.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk