Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 8. Episode 169-173

Episode 169. The Improbable Dream (1)

Rebecca har til sin store fortvilelse erotiske drømmer om Sam, og det er så galt at hun ikke "tør" å legge seg. Hun spør Frasier og Lillith om råd, og tilfeldigvis ligger Sam og jobber med vinduet like ved når hun snakker med dem, og han får med seg hva de snakker om.

Nå ser Sam en mulighet for å forføre Rebecca. Kan han få henne til å sovne på sofaen på kontoret, kan han late som at han er en del av drømmen, og forføre henne. Rebecca våkner og avslører han, men etter en prat skjønner hun at hun har ett mislykket sexliv, og bestemmer seg for å gi Sam en sjanse. Akkurat da kommer Rebeccas drømmemann som vi skal se mye til senere, Robin Colcord, inn på kontoret.

Episode 170. The Improbable Dream (2)

Robin oppsøker Rebecca for å takke henne for en god forrtningside. Riktignok gjorde han det motsatt av det hun hadde foreslått i ett brev til han, men brevet hadde fått han til å tenke, og han hadde gjort penger på forretningen.

Nå tar han Rebecca med seg på en reise fra storby til storby i sin private jet. Sam begynner å innse at han ikke har en sjanse mot Robin, og han begynner å jakte på andre kvinner. Og når Rebecca kommer tilbake som en diva resignerer han helt. Men jaktinstinktet våkner igjen når Rebecca forsnakker seg og sier at hun og Robin ikke har ligget sammen på turen.

Episode 171. A Bar is Born

Sam er lei av å være "lønnslave" og bestemmer seg for å starte fra bunnen av igjen med sin egen bar. Han finner ett oppussingsobjekt og er ivrig etter å komme igang. Ved en tilfeldighet får Robin Colcord høre om Sams planer og snakker han fra det, og overtaler han til å prøve å kjøpe Cheers tilbake isteden. Men så kjøper Robin eiendommen Sam ville kjøpe, og Sam føler seg lurt.

Episode 172. How to Marry a Mailman

Cliffs dame fra episoden Please Mr. Postman, Margaret , kommer tilbake og vil gifte seg med Cliff, noe Cliff selvsagt er storartet, men så dukker ett problem han hadde i ungdommen opp igjen. Han blir midlertidig blind når han er isammen med kvinner han liker, og han må få hjelp av Sam til å "manøvrere" rundt i leiligheten når Margaret er tilstede.

Rebecca blir påkjørt av en plastisk kirurg, og han tilbyr seg å "fikse" en kroppsdel etter eget ønske hvis de holder saken unna forsikringsselskapet

Episode 173. The Two Faces of Norm

Sam har bestemt seg, han vil kjøpe Cheers tilbake, og etter nok en stor verkstedregning tar han den vanskelige beslutningen å selge sin klassike Corvette, men han angrer veldig på salget når det går opp for han at bilen var en damemagnet, og at det nå er mye vanskligere å treffe damer

Norm har fått mye å gjøre som maler, og må ansatte folk for å klare å ta unna alt arbeidet, men han er altfor snill, og de ansatte lurer seg stadig unna. For å slippe å gjøre seg upopulær sier han at han har fått en ny partner, Anton, som krever at de gjør en bedre insats, men de ansatte vil snakke med den nye partneren, og da må Norm ta rollen som den hissige tøffingen, som truer dem med juling hvis de ikke skjerper seg.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk