Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 8. Episode 179-182

Episode 179. Feeble Attraction

Norm har ikke lenger råd til å lønne sekretæren sin, så han sier henne opp, men hun er sykelig forelsket i Norm, og hun begynner å fotfølge han, og når hun får mulighet til det, gjør hun han små tjenester. Han klarer å få henne til å falle for Cliff, men Frasier overbeviser henne om at hun kan få en bedre mann enn Cliff, og hun begynner å forfølge Norm igjen. Norn har ikke noe annet valg enn å ansette henne igjen, for av prinsipp går hun ikke ut med kollegaet.

Robin har sendt Rebecca ett antikk skrivebord som gave, og han han gir henne en kryptisk beskjed om en ring. Rebecca tror at han har gjemt en ring i skrivebordet, så hun begynner å demontere det. Forsiktig først, men siden tar hun ibruk kjedesag. Det viser seg at ringen var ett merke etter forfatteren Shaw sin kaffekopp og at det var selve skrivebordet som var verdifullt.

Episode 180. Sam Ahoy

Robin og Rebecca kommer inn på baren, og Rebecca annonserer stolt at noen truer Robin på livet, og at han derfor har med seg livvakter. Sam har vært hos eierne av Cheers og fått en pris på baren, men det er i overkant av hva han kan betale.

Robin planlegger å være med i en regatta med sin lynraske seilbåt, men han får en telefon at arbeiderene på en av fabrikkene hans vil gå ut i streik, så han må gi opp regattaen. Førstepremien er 10.000 dollar, og Sam spør Robin om han kan få låne båten hans, og delta. Det får han og han tar med seg Carla og Norm som har en fortid i kystvakten med seg som mannskap. Ting går heller dårlig, og Norm bestemmer seg for å tømme Robins kjøleskap for øl, men når han åpner kjøleskapsdøren, oppdager han at det inneholder en bombe.

Den som plaserte bomben har også ødelagt nøds og sambandsutstyret, så de ser ingen andre muligheter enn å prøve å nå land før bomben går av. De klarer det akkurat. Robin tilbyr Sam en god slump penger (60.000 dollar) som tort og svi, men avslår og sier at han heller vil ha en beklagelse. Så Robin beklager det de opplevde, og forsvinner

Episode 181. Sammy and the Professor

Rebeccas mentor fra collegetiden kommer på besøk til henne. Hun er en suksessfull bedriftsrådgiver/økonomisk rådgiver og Rebeccas store heltinne. Sam skjønner at hun kan hjelpe han med å spare penger til å kjøpe baren tilbake, men istedenfor forretningsprat blir det sengehygge, til Rebeccas store fortvilelse

Carla er i klørne på kemneren, de har fått det for seg at hun har millioninntekter, og hun får en veldig restskatt. Det viser seg at Norm kjenner saksbehandleren på ligningskontoret, og han får Carla av kroken, før han fester henne grundig på den igjen når han drar en spøk om Carlas svarte tipsinnekter.

Episode 182. What is... Cliff Clavin?

Jeopardy kommer til byen og Cliff melder seg på han er blant de 3 heldige som får være med i selve programmet, og opp på skjermen får han sine drømmekategorier som er offentlige tjenestemenn, frimerker, mødre og sønner, øl, i baren og sølibat. Han knuser de andre to i de innledende rundene, men i selve finalen bommer han, selv om han egentlig har rett. Svaret var psedonymet til tre skuespillere og Cliff spør ganske riktig, hvem har aldri vært på kjøkkenet mitt. Og han blir rasende når spørsmålet hans ikke blir godkjent.

Noen har stjålet Sams "bok" hvor han har telefonnumrene til alle jentene har har vært ute med, og snart begynner det å komme inn telefoner fra sinte jenter, som stiller på rulleskøytebanen i tanga og miniskjørt, for å treffe Sam. Han som har tatt boka tar det alfabetisk og det nærmer seg "Howe", som er Rebeccas etternavn, og Carla presser henne til å være med å sette opp en felle for fyren. Hun lurer han til Cheers og han avslører seg. Det er en guttunge i 17-18 års alderen og når Sam spør hvorfor han snakket til Rebecca og ikke de andre damene han lurte, svarer han at Rebecca var den eneste med bare 1 stjerne ved navnet sitt. Og Rebecca blir fornærmet for at Sam ikke har gitt henne flere stjerner.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk