Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 8. Episode 191-194

Episode 191. The Ghost and Mrs. Lebec

Det har gått noen måneder siden Eddie døde, og når Carla treffer drømmemannen, vil hun gjerne date igjen, menså begynner hun å "se" Eddie overalt. Frasier prøver å hjelpe henne, men det Carla trenger er ei spåkone som kan snakke med det døde.

Rebeccas legger blir "skamfert" av en maskin som brukes til å nappe hår av leggene, og hun kontakter "Forbrukerinspektørene", og blir invitert i TV-studio. Der får hun vite at det er ett selskap eid av Robin Colcord som produserer maskinen, og hun snur på direkten, og begynner å skryte av produktet, før hun begynner å demonstrere hvordan det virker.

Episode 192. Mr. Otis Regrets

Det står ett bilde av Robin og elskerinnen i avisen, og Rebecca får snusen i at de skal på ett show hvor gamle baseballspillere er invitert, og hun sender Sam som spion. Sam kommer tilbake, og forteller hvordan han forførte Robins elskerinne og hvor god hun var i senga. Sannheten er at showet ble avlyst fordi ett rør sprang lekk og at Sams historie er et nytt forsøk på å få Rebecca til sengs.

Det ser ut som at Rebecca går på, og hun ber Sam fortelle henne hvilke triks Robins elskerinne brukte, Sam forteller hvordan de elsket i heise opp til leiligheten hennes, og hvordan hun bandt han fast med skjerfet sitt inni heisen. Rebecca vil gjerne ha det demonstrert, så de bestemmer seg for å ta den samme heisen. Rebecca binder han, og begynner å kle av han, men lar han beholde shortsen, før hun forteller at hun vet om vannledningen, går av heisen, og sender heisen med Sam ned i lobbyen

Episode 193. Cry Harder (1)

Endelig ber Robin Rebecca flytte inn hos han. Hun vil være tidlig ute og tar med seg Sam, Woody og Norm for å flytte før Robin kommer hjem fra forretningsreise. Mens de er der tikker en fax inn. Den er merket med det passordet Rebecca bruker på jobb, og inneholder sensitiv informasjon om firmaet Rebecca jobber for. Rebecca tar faxen med seg, og bestemmer seg for å gå til ledelsen med opplysningene. Men når hun kommer fram må hun vente og i mellomtiden kommer Robin og frir til henne. Noe som får henne til å snu om, hun gir papirene til Robin som makulerer dem i sin bærbare makuleringsmaskin.

Sam er med, og prøver å stoppe henne, men hun har bestemt seg, hun vil dele livet med Robin, og vil ikke anmelde han. Straks de har gått kommer toppsjefen og prater med Sam. Han har funnet ut at Rebecca har lastet ned massevis av hemmelig informasjon til sin computer, og det ser ut som at Rebecca sitter godt i det, men Sam prøver å forsvare henne.

Episode 194. Cry Harder (2)

Selv om Robin ser ut til å bli dømt til fengselsstraff for bruk av insideinformasjon vil Rebecca gifte seg med han. Rebecca mistenker at Sam står bak at Robin ble avslørt, men han nekter, men det blir vanskelig å overbevise henne når ledelsen lar han kjøpe baren tilbake for 1 dollar.

Men Rebecca skifter mening om Robin og Sam, når Robin overfører pengene sine til sveitsiske banker, og stikker av i privatflyet sitt, og Rebecca blir oppsøkt i baren av FBI. Det er ut til å gå veien for Sam. Endelig ser det ut til at Rebecca vil ligge med han, men så kommer Robin tilbake.....

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk