Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 8. Episode 174-178

Episode 174. The Stork Brings a Crane

Det dukker opp ett avisklipp som bekrefter at Cheers fyller 100 år. Rebecca bestemmer seg for å feire, selv om Woody finner ut at Cheers opprinnelig ble startet som horehus. Rebecca inviterer lokaltv og ordføreren men det utvikler seg slett ikke som ventet. Cliff blir arrestert fordi han i en lang periode har sendt brev til ordføreren, og en mann på 106 år som de har invitert klår på damene, og faker ett hjerteinfarkt for at damene skal synes synd på han, og det hele topper seg når Lilliths veer starter

Sam og Frasier får Lillith på sykehuset, men de er mer opptatt av dama som ligger i senga ved siden av, og verken har mannen, familie eller venner med seg på fødselen, og de blir med henne når hun skal føde, i mellomtiden føder Lillith en sønn. Og Sam treffer en "hyggelig" sykesøster som han går ut med.

Episode 175. Death Takes a Holiday on Ice

Carlas mann Eddie blir drept i en ulykke på isshowet, han redder en av kollegaene sine fra å bli overkjørt av en ismaskin, men havner selv under den

I begravelsen får Carla og Cheersgjengen sjokk når presten ber Eddies enke ta ett skritt fra, for også en annen kvinne tar ett skritt frem. Det viser seg at Eddie var bigamist, og det bryter ut slåsskamp mellom Carlas venner og den andre enkens venner, men den andre enken kommer til Cheers senere samme dag og de to enkene skværer opp.

Episode 176. For Real Men Only

Rebecca blir igjen bedt om å holde en ny fest for en av sjefene. Stemningen er laber, helt til Sam får den lysende ideen å bestille en "wet t-shirt" danserinne. Det gjør ikke så mye for stemningen, men toppsjefen blir iallefall fornøyd. Svogeren hans bestemmer seg for å gifte seg med danserinnen, det betyr at han blir kvitt han.

Lillith er jøde, og det betyr at hennes og Frasiers sønn skal omskjæres. Gjengen på Cheers blir invitert til "brisen" men ingen av dem stiller, i redsel for hva de vil oppleve, når alt kommer til alt er heller ikke Frasier så tøff, så han "kidnapper" Frederick og gjemmer han på kontoret på Cheers, men Lillith avslører han, og de blir enige om å arrangere "brisen" på bakrommet på Cheers.

Carla kjører en underskriftskampanje. For å hedre Eddies minne vil hun at ingen i framtiden skal bruke det draktnummeret han hadde. Det oppnår hun ikke, men hun får sesongbilletter, noe hun er veldig fornøyd med.

Episode 177. Two Girls for Every Boyd

Woody får endelig hovedrollen i ett teaterstykket, men stykket er såpass "dristig" at han ikke tør fortelle om det til kjæresten Kelly, men han avsløres mens han øver inn en het kyssescene med sin motskuespillerinne.

Cliff går rundt og skryter av hvor flott skjeggvekst Clavinslekten har hatt oppigjennom historien, og Cliff, Sam, Frasier og Norn bestemmer seg for å anlegge skjegg for å se hvem som får flottest skjegg. Sam, Frasier og Norm får flotte skjegg, mens Cliff gror noen pistrete tuster og går under navnet "wolf-man", men siste dagen kommer Cliff med fullskjegg og vinner konkurransen, men det kan se ut som at han har jukset litt

Episode 178. The Art of the Steal

Norm prøver å lære Woody om inflasjon, renter og generell samfunnsøkonomi, men Woody har tungt for det, så Norm foreslår at de spiller monopol slik at han lærer det grunnleggende. Cliff og Frasier blir med, men Woody som styrer banken jukser, og Norm må innrømme at Woody kanskje kan mer om økonomi enn de fleste

Rebecca bestemmer seg for å overraske Robin som er på vei hjem fra forretningsreise. Hun forteller Carla at hun har tenkt å dra hjem til Robin, og kle seg naken, og legge seg foran TVen. Robin ringer til baren og forteller at han er forsinket, og Carla forteller Sam hva som har skjedd. Han bestemmer seg da for å dra hjem til Robin for å "overraske" Rebecca. Rebecca blir forbannet og vil sende han på dør, men istedenfor å trykke på heisknappen, trykker hun på knappen som aktiviserer det avanserte alarm og sikkerhetssystemet, så Sam blir nødt til å bli.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk