Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 8. Episode 187-190

Episode 187. Indoor Fun With Sammy and Robby

Robin har en fridag, og Rebecca har planlagt dagen i detaljer. De skal på stranden, ut å spise, i zoo, og de skal se Operafantomet, Rebecca har tilogmed planlagt hvilket plagg hun skal ha på seg ved enhver anledning.

Når Robin kommer for å hente Rebecca på Cheers, holder de på og spiller dart, og Robin blir utfordret siden han er engelskmann. Han spiller mot Sam, og Sam slår han. Rebecca venter tålmodig, men går ut med Woody isteden når Robin også vil spille biljard med Sam. Robin taper igjen, og nå vil han spille sjakk. Sam mener at nok er nok, men når Robin vil spille om en ukelønn, blir fristelsen for stor. Sam rigger seg til, med sjakkprogram på PC-en, og propp i øret, Norm får i oppgave å legge inn Sams trekk på PC-en, og spillet er igang. Robin avslører ganske snart at Sam jukser, men sier ikke noe, han tar det som en utfordring å spille mot en datamaskin. Men så bryter PC-en isammen, og Sam må handle på egenhånd. Tidligere har Sam "tenkt som en computer", og det har vært forutsigbart og enkelt for Robin og parrere, men nå spiller Sam helt uten plan, og etter noen få trekk er Robin matt. Men det blir ikke premien Sam hadde håpet på. Robin har opprettet stråselskaper og får bare i dollar i året i lønn.

Episode 188. 50-50 Carla

Eddies testamente blir lest opp og Carla er sur fordi hans andre kone fikk 100 dollar, mens Carla endte opp i minus p.g.a. utgiftene til begravelsen og andre regninger. Carla beklager seg og "den andre enken" går med på å ta sin del av regningene. Men noen dager senere dukker det opp en forsikringsutbetaling i posten, på 50.000 dollar, og den er sendt til Carla. Carla vil gjerne beholde pengene, men hun får så dårlig samvittighet at hun begynner å skjelve ukontrollert, og jobben er i fare, men det hele løser seg for Carla når hun gir vekk halvparten av pengene

Woody skal være med i en amatøroppsetning av Hair, men får sjokk når hna får høre om nakenscenen. Men Woody øver seg på å være naken, og går i bar overkropp på jobb. Når premieren kommer er Woody klar til å kaste klærne, men han er visst den eneste som er det :-)

Episode 189. Bar Wars III: The Return of Tecumseh

Det er St. Paricks dag, årets største dag når det gjelder antall gjester og omsetning, og en dag hvor "krigen" mot nabobaren "Garys Old Tavern" pleier å ta seg opp, men Rebecca har skrevet kontrakt med Gary om en fredsavtale, så det ser ut som at det skal bli en rolig dag.

Stemningen i baren er laber, de føler at det er noe som mangler, så oppdager de det, Tecumseh, indianerstatuen som står ved inngangsdøren og holder øye med dem er borte, og de regner automatisk med at det er Gary som har gjort det. Det er tid for hevn, og Sam, Cliff og Norm går til Garys og henger opp skilt med giftlekasje. Vel tilbake på Cheers kommer to menn med Tecumseh, det viser seg at det er Rebecca som har sendt han på reperasjon. Nå er de redde og paranoide for hva Gary skal finne på, så når byens branninspektør dukker opp, regner de med at det er en spøk fra Gary og lar han gjennomgå.

Cliff mener at de bør straffe seg selv, og få det unnagjort, så Norm, Woody, Cliff og Sam barberer seg på hodet, d.v.s. Sam jukser, og lar det bare stå 4 tuster med G.A.R.Y. igjen før det lar seg avfotografere av lokalavisen.

Det er ikke før gjort før Rebecca forteller dem at Garys er stengt en måned for oppussing, og at han aldri vil merke den lille spøken deres.

Episode 190. Loverboyd

Kellys far, har bestemt seg for at Kelly skal gå på skole i Paris, for at hun skal komme seg bort fra Woody, og Kelly kommer til Cheers for å ta avskjed, men istedenfor å få en hyggelig siste kveld isammen begynner de to å krangle etter at Woody snakker ufint om Kellys far. Woody angrer, og senere på kvelden drar han og Sam hjem til Kelly, (Sam for å holde stigen). Kelly bestemmer seg for å rømme med Woody, men så kommer Kellys far inn, og Woody som blir stående i klesskapet og lytte blir så rørt at han ikke kan ta "lille" Kelly ifra han

Norm blir trukket ut som kveldenes sjåfør for de andre i baren, men han blir etterhvert fryktelig tørst.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk