Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 4. Episode 88-91

Frasier
Diane besøker Sam på sykehuset

Episode 88. Dark Imaginings

En av barens kvinnelige kunder avviser Sam, og for å bevise at han ikke begynner å bli gammel, utfordrer han Woody til en squash kamp. Sam fullfører kampen, men må like etterpå legge seg inn på sykehus for å ta en brokkoperasjon. Ingen i baren vet noe om dette, de tror han er på skiferie, men da to sykesøstre kommer til baren for å ta seg en drink, og de snakker om den pågående pasienten som nettopp er innlagt. Selv om han har brukt falskt navn, skjønner Diane hva som har skjedd og drar for å besøke han.

Sam er "tøff i trynet" og utskriver seg selv altfor tidlig, og da Woody gir han en venskapelig "klaps" må han legges inn igjen. Sam får da en romkamerat på samme alder som Sam, og som er temmelig "ungdommelig", men når datteren hans kommer på besøk, skjønner Sam at han virkelig begynner å bli gammel.

Episode 89. Save The Last Dance For Me

Da Carla var tenåring, danset hun i ett show. Nå har showet jubileum, og Carla blir invitert til å være med i en konkurranse, hvor premien er en reise til Hawaii.

Sist gang Carla var med, danset hun med eksmann Nick, og hun skjønner at skal hun vinne denne gangen, så må hun ha Nick til partner. Så hun får Sam til å ringe Nick. Når Nick kommer til baren så går det som det ofte går, de begynner å krangle, så Carla bestemmer seg for å skaffe seg en annen partner. Hun vet om en perfekt som også var med i showet, men han klarer å falle ned trappene ned til Cheers og ødelegge seg, så Carla må ta til takke med Sam som partner, mens Nick danser med kona Loretta.

Men det er først de finner ut at de må danse sammen for å vinne at det blir fart på sakene.

Episode 90. Fear Is My Co-Pilot

En playboy og eventyrer, Jack, som Diane traff i Europa dukker opp i Cheers. Han inviterer Diane med på flytur med privatflyet sitt, men Diane er "redd" for å dra alene med han, og ber Sam om å bli med. I 20.000 fots høyde, får Jack er ærend bak i flyet, men han kommer ikke tilbake og de går for å sjekke.

Jack er "død", og ingen av dem vet hvordan de skal fly, langt mindre lande ett fly, selv om Sam har sett på film hvordan en husmor landet ett fly, så dødsangsten kommer snikende. De begynner å snakke om hva de kommer til å gå glipp av, og om de små "Sam`ene" og "Diane`ene" de kunne fått sammen, hvis de hadde giftet seg. Da dukker Jack opp igjen, han har brukt et "Yogatriks" han har lært i Tibet, og senket pulsen til ett minimum, bare for å gi dem en støkk, og få noe å tenke på.

Episode 91. Diane Chambers' Day

Diane er deprimert, de andre i baren har felles interesser, øl, actionfilmer på TV, junkfood o.s.v. og har ett sosialt liv isammen, mens hun blir satt litt på sidelinjen

Men Frasier har en ide, han bestiller operabilletter til Dianes yndlisopera til Norm, Cliff, Woody, Sam og Diane, og han sørger for at herrene dresser seg opp for anledningen

Diane er sikker på at det er Sam som står bak, og synes det er veldig sjarmerende, når Sam forteller at det egentlig er Frasier som står bak, blir Diane imponert over hvor ærlig Sam er. Alikevel klarer han ikke å få snøret helt i bunn.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk