Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 9. Episode 204-207

Episode 204. Norm and Cliff's Excellent Adventure

Woody har oppdaget "TV-shop", og bruker snart opp kreditten sin på skrap som han bare må ha.

Norm og Cliff er i humør for "practical jokes", og når Frasier inviterer en gjeng med kollegaer til Cheers for en drink, ringer Norm til kredittkortselskapet og melder Frasiers kort stjålet, og når Frasier vil bruke det til å betale for drinkene, blir Sam nødt til å klippe det i to. Det fører til at Sam og Frasier blir uvenner, og Frasier slutter å besøke Cheers. Norm og Cliff angrer og drar hjem til Frasier for å fortelle han hva som skjedde, og be han om å komme tilbake. Frasier er på gli når han får høre at Sam vil be han om unskyldning, og det kan se ut som at det ordner seg uten at Cliff og Norm må røpe hva de gjorde. Men tilbake på Cheers, kan ikke Woody holde kjeft, og Frasiers sinne blusser opp igjen, og Cliff og Norm må fortelle hvordan det hele henger sammen. Når Sam får vite hva de har gjort, ber han om de to herrenes kreditkort. De regner med at han kommer til å klippe deres kort også, men isteden gir han dem til "shopoholikeren" Woody.

Episode 205. Woody Interruptus

Cliff forteller de andre at han vil fryse ned hjernen sin etter at han er død, for å tine den opp igjen en gang i fremtiden når de kan kurere det han døde av. Det blir mye latter utav det, og Cliff blir "såret". Frasier synes synd på han, og blir med på å dra en spøk. De får en kollega av Frasier til å komme med en kasse med tørris, og når de så går for å spille biljard, kan ikke Norm og co holde seg klar, og inni er det en båndspiller som de har spillt inn "help me!" på. Men Frasier får angre det han gjorde. Nå er plutselig Cliff "vennen" hans, og han vil at de skal finne på flere ting sammen.

Woodys kjæreste Kelly kommer hjem etter ett år i Frankrike, men hun har med seg en mannlig venn, som flørter med Kelly hele tiden, og Woody blir naturlig nok sjalu.

Episode 206. Honor Thy Mother

Woody har fått den geniale ideen å få inn Cheers i en såkallt kupongkatalog, hvor folk kan klippe ut kuponger fra ett hefte, og deretter få en gratis drink på Cheers. Sam er forbannet fordi han vet det tiltrekker "snyltere", men han blir blidere når han får høre at naboen ovenpå, John Hill, hater opplegget. Men John har hevnplanen klar.

Det er tradisjon i Carlas familie at de kaller opp en av guttene etter bestefaren, kombinert med bestemorens pikenavn. I Carlas tilfelle betyr det at en av sønnene skal hete Benito Mussolini. Carla har nektet fram til nå, men nå ligger moren for døden, og det er hennes siste ønske, så ber ungene å vurdere om en av dem vil skifte navn.

Men Carlas mor var visst ikke så fryktelig dårlig alikevel.

Episode 206. Achilles Hill

Woody har funnet fram ett gammelt fotballspill fra kjelleren og Carla er overbevist om at det hviler en forbannelse over det. Når Frasier setter fast hånden i det ene målet, tilkaller hun presten for å drive ut demonene fra spillet. Presten hjelper Frasier, men ikke på den måten som Carla forventet.

Sam skriver ut en sjekk til John Hill, for leie av toaletter og biljardrom, men han skriver en 0 for mye på sjekken, og ei ung, hyggelig dame kommer ned for å gjøre han oppmerksom på det. Det viser seg at det er Johns datter, og Sam ser en mulighet. Han dater datteren, og han tar henne med på Johns resturant. John ser dem, og han tilbyr Sam at han skal slippe å betale leie hvis han holder seg klar datteren. Sam går med på det, men han angrer, og inviterer henne med på helgetur. Hill oppdager det og bryter avtalen med Sam, datteren finner ut hva som skjer og dumper Sam.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk