Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 9. Episode 200-203

Episode 200. Grease

Robins "lenkegjeng" plukker søppel utenfor Cheers. Carla oppfordrer Rebecca til å ta på seg noe utfordrende og gå utenfor og vaske en bil og sprute litt vann, slik ar Robin får noe å "se på", men Rebecca er redd for at de andre fangene skal bli sjalu, og hevne seg på Robin

Sam ligger og mobber på Rebecca og fyrer henne opp, men hun får sin "hevn" når Sam gjør en parodi på Robin. Han kler seg i fangekostyme, og svinser rundt og later som at han plukker søppel, men når han klarer å stikke en av fangevokterne i foten med "piggen" sin, havner Sam innenfor murene.

Norms favorittspisested, "Den sultne kvige" skal nedlegges, og Norm bestemmer seg for å gjøre noe med saken. Han satser på en underskriftskampanje, men det viser seg å være mye arbeid. Men ved en tilfeldighet oppdager han at dekorasjonen på taket er unik, og han sørger for å få bygningen fredet. Når eieren får vite det, blir han rasende på Norm. Han ville legge ned resturanten og hadde fått en god pris, og nå oppfordrer han Norm til å tenne på bygningen.

Episode 201. Breaking in is Hard to Do

Frasier og Lillith er bekymret fordi Frederick ikke snakker ennå enda han er nesten ett år, og de går til en kollega av dem, som er ekspert på barnepsykologi og får bekreftet det de frykter mest, at barnet deres er gjennomsnittelig. De finner ut at grunnen er at de tilbringer altfor lite tid sammen med han, og de bestemmer seg for at Lillith skal blir hjemmeværende. Men Lillith klarer ikke å leve opp til morsrollen og Frasier må overta. Men Frasier blir lei av å passe guttungen og tar han med seg på Cheers, og Lillith blir ikke blid når hun finner det ut, men ungen lærer i det minste å "snakke". Han begynner å skrike "Norm" akkurat som de andre når Norm kommer inn døra.

Rebecca får ett "hett" brev fra Robin, og hun forsøker å skrive noe saftig tilbake, men får det ikke til, og ber Carla om hjelp. Carla hjelper til, men Rebecca synes at det blir for mye av det gode, og vil ikke sende det. Carla foreslår da at de drar ned til fengselet og besøker Robin, så kan Rebecca gi han "the real thing". Men Robin er lite villig, han har blitt lovet perm om noen uker og vil ikke gjøre noe som kan ødelegge det for han.

Episode 202. Bad Neighbor Sam

Resturanten som ligger i etasjen over Cheers, har fått ny eier, John Hill. Han begynner å bruke Cheers nærmest som ett "venterom" for gjestene sine, noe Sam i utgangspunktet ikke har så veldig mye imot, det øker tross alt omsetningen, men når Hill begynner å utnytte Woody til å løpe opp og ned med drinker, og ringe opp til resturanten hver gang han sender opp gjester, får Sam nok. Men Hill har ett ess i ermet, når han kjøpte resturanten fikk han samtidig papirer på at han eier Sams parkeringsplass, og også Cheers toaletter og biljardrom, og når han stenger dem med en solid murvegg, og sørger for å få Sams Corvette tauet bort, er det iferd med å tippe over for Sam. De arrangerer veddemål på Cheers om når Sam tørner fullstendig, og veddemålet vinnes av John Hill.

Woody får tilsendt noen litt utfordrende bilder av Kelly som studerer i Paris, men han oppdager at det er en håret tommel på ett av bildene. Nå bestemmer han seg for å ta hevn, og vil ha en håret franskmann til å ta bilder av seg som han kan sende til Kelly. Men Frasier ordner opp, Woody ringer til Kelly for å skvære opp, og får en mann på telefonen, som Frasier må snakke med siden han kan fransk. Woody har slått feil nummer men Frasier tar en bløff og sier at han snakket med en gammel prest, som sa at han hadde tatt bildene.

Episode 203. Veggie-Boyd

Woody får seg jobb i en reklamefilm for en ny grønnsakdrikk, basert på kål. Woodys replikk er "I like it", men reklamen blir tatt opp før produktet er klart, og Woody får dårlig samvittighet når han får prøvd drikken, han liker den nemlig ikke, og han synes det er forferdelig at han har løyet på TV. Men Frasier vet råd, han hypnotiserer Woody slik at han begynner å like drikken. Problemet er at det heller ikke var noen andre som likte den, så produksjonen blir stoppet, og nå er Woddy "avhengig".

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk