Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 9. Episode 212-215

Episode 212. Crash of the Titans

Rebecca har bestemt seg for å kjøpe baren, og hun ber Sam om å gi henne en pris, men Sam vil ikke selge uansett, så han gir henne "fantasiprisen" 25 millioner dollar. Men Rebecca vet råd. Hun går til John Hill som eier Sams billjardrom og toaletter og ber om å få kjøpe den, slik at hun kan "skvise" Sam. Det utløser en budkrig mellom Sam og Rebecca hvor det ikke bare blir bydd penger, men også diverse "tjenester". Tilslutt bestemmer de seg for å kjøpe Hills part isammen, og inngå ett partnerskap.

Carla begynner å se dårlig, og blir mobbet av de andre, og som vanlig når noe går henne imot, lar hun det gå utover Cliff.

Episode 213. It's a Wonderful Wife

Frasier har fødselsdag, og gjengen i baren vil holde selskap for. Det gjør Frasier overlykkelig, selv om det er han som må gjøre alt arbeidet. Lillith har en helt spesiell presang til han, hun lar seg avfotografere, av franskmannen som kom til byen sammen med Kelly, liggende på en skinnfell, med ikke altfor mye klær på seg

Norms kone Vera har mistet jobben, men Rebecca skaffer henne en ny, som "hattedame" oppe i resturanten over Cheers. Norm liker det dårlig, han hører henne hele tiden, og han føler seg også "beglodd", så han bestemmer seg for å begynne å gå i en ny bar. Men utenfor treffer han Vera, hun har fått sparken, og sitter og gråter. Norm går inn igjen for å snakke med Hill, og høre hvorfor han sparket kona hans. Han forteller at han var lei av at hun lå på gulvet og stirret igjennom ett kvisthull hele tiden. Han kommer også med noen slengbemerkninger angående Vera og det får Norm til å tenne og han truer han med bank.

Episode 214. Cheers Has Chili

Sam kommer tilbake fra en weekendtur, og oppdager at Rebecca har gjort om biljardrommet til "terom" med romantiske duker og lampeskjermer, småborder og tepper på gulvet, og hun har gjort om kontoret hans til biljardrom. Sam blir sint, men lover henne at hun skal få beholde rommet slik hvis hun klarer å omsette for 500 dollar eller mer på åpningsdagen.

Rebecca har annonsert åpningen, men bare Lillith og Frasier dukker opp, og de er på slankekur, og vil bare ha en liten kanne på deling. Rebecca blir så forbannet når de ikke kjøper mat, at hun skjeller dem ut, og de går.

Woody har fått trykkoker, og har begynt å lage en tradisjonell chilligryte som er veldig populær blant gjestene, og Rebecca overtaler han til å begynne å lage så mye at hun kan selge den på terommet sitt. Det går bra, så bra at Sam ringer til brannvesenet for å få dem til å stenge Rebeccas lille "cafe". Men branninspektøren elsker chilli, så det blir det ikke noe av. Sam får så dårlig samvittighet for det han har gjort, at han vil hjelpe Rebecca med å komme opp i 500 dollar, så han bestiller chilli til seg selv for 20 dollar. Han tilbyr seg å finne til seg selv, men Sam er ikke vant med trykkokere og både trykkokeren, og "terommet" blir ødelagt når den eksploderer.

Episode 215. Carla Loves Clavin

Det er tid for den årlige konkurransen mellom Bostons servitriser, den som Diane vant for 8 år siden Se episode 18, Carla har holdt seg unna den konkurransen fordi de stort sett har dømt etter utseende, noe Sam er takknemlig for, og ikke etter ferdighet, men i årets konkurransepapirer står det at bla.a. kundebehandlig og faglig dyktighet skal være de viktigste kriteriene, og dessuten er hovedpremien en splitter ny bil, så Carla melder seg på.

Cliff legger en lapp oppi konkurransepapirene. Det ser ut som ett hemmelig notat som inneholder navnet på dommerne, og han fører seg selv opp seom en av de tre utvalgte. Carla går på, og hun begynner å smiske for Cliff, hører på historiene hans, og masserer til og med ryggen og føttene hans.

Like før konkurransen finner hun ut hva Cliff har gjort, og hun lover å ta seg av han etter konkurransen. Carla tar ut sinnet sitt på de oppgavene hun blir tildelt, og gjør det strålende, og i pausen er hun nesten villig til å la Cliff slippe unna med det, men når en blond bimbo som sølte med drinken vinner, våkner Carla sitt sinne til live igjen.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk