Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 5. Episode 118-121

Episode 118. Norm's First Hurrah

Norm har fått seg ny jobb, og han skryter av den på Cheers, men de andre bare ler av han. Diane får dårlig samvittighet, for spøkingen, å hun får med seg Carla, Cliff og Woody, og går for å besøke han på jobben

Men det gjør bare vondt verre, det viser seg at han slett ikke har ett så fancy kontor som han gav inntrykk av, tvert imot, han sitter på ett lite lagerrom uten vinduer, som han må dele med en kollega, og han er heller ikke blant topplederene i firmaet. Diane oppmuntrer han til å ta ansvar, stå på og klatre på rangstigen, men ting går ikke helt som hun hadde tenkt. Heldigvis er Norm mer enn fornøyd med å være ett lite tannhjul i det store maskineriet.

Episode 119. Cheers: the Motion Picture

Woody har hatt besøk av en onkel, og når denne onkelen kom tilbake til Indiana, fortalte han Wooddys far hvor hardt miljøet er i Boston, bla.a. ble han ranet to ganger. Så nå har Woodys far bestemt seg for at nå må Woody komme hjem, noe Woody ikke har lyst til for han trives i Boston

Diane har en genial ide. Hvis hun lager en film om Woody og vennene hans i Boston, og hvor godt miljøet er, så er hun sikker på at han får bli. Diane begynner å filme, men det andre synes det blir litt "Bergmansk", så Sam tar over filmingen. Det blir en koselig film, men det er helt til Diane får kloa i den , og begynner å redigere, og legger til "effekter", hun sender sin versjon uten å spørre de andre først, og nå er det ikke lenger noen tvil, Woody må reise.

Men det er bare til han får uventet hjelp fra en av gjestene i baren

Episode 120. A House is Not a Home

Diane kjøper hus uten at Sam får være med å bestemme, men det er tydelig at hun har bestemt seg, så han godtar kjøpet, om noe motvillig.

Når de går for å se på huset, så er de tidligere eierne der, ett eldre ektepar, som har hatt huset i 40 år, og som ikke liker tanken på å flytte. De snakker bla.a. om julefeiringene når alle barna og barnebarna. Nå starter Diane med sitt vanlige skal-skal ikke opplegg, som Sam etterhvert begynner å bli sprø av. Nå vil hun ikke flytte inn i huset som det eldre ekteparet var så lykkelige i, de prøver å selge det, og får inn ett bud som var høyere enn det de gav, men da vil Diane flytte inn alikevel. Men først vil hun samle familien til de som flytter ut til en siste julefeiring, selv om det er midt i juli. Hun fyrer i peisen, inviterer parets barn og barnebarn, og Sam må være nisse i varmen, komplett med skjegg og støvler.

Episode 121. I Do and Adieu

Dr. Sumner Sloane som vi husker som Dianes forlovede fra den aller første episoden kommer tilbake til Cheers, den dagen Sam og Diane skal gifte seg. Han kan fortelle at ett forlag er interessert i å inngå en bokavtale med Diane. Diane bestemmer seg for å gi blaffen i bokplanene, og gifte seg, men Sam vil ikke gifte seg nå, da han er sikker på at han får høre det resten av livet dersom Diane gir opp karrieren for å gifte seg med han. Så istedenfor bryllup forlater Diane Sam og Cheers, med løfte om å komme tilbake etter ett halv år.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk