Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 5. Episode 110-113

Episode 110. Spellbound

Frasier og Woody spiller sjakk i denne episoden, og Woody vinner, hver gang, og holder på å tippe over. En klar paralell til Frasier episoden hvor han spiller mot pappa Martin, og taper, hver gang, og holder på å tippe over. :-)

Loretta har forlatt Nick, (Carlas eks-mann), og hun kommer til Cheers for å be Carla om råd hvordan hun skal takle situasjonen. Diane overtaler Sam til å gi henne jobb i baren, som sangerinne, slik at hun kan klare seg selv, og slippe å være økonomisk avhengig av Nick. Nick ser på det som at Sam tar kona hans og nå vil han ha hevn, og bestemmer seg for å ta Diane fra Sam. Han prøver seg med flørt, hyptnose og en storslagen romantisk middag, komplett med champagne, levende lys og italienske "felespillere".

Episode 111. Never Love A Goalie Del 1

En kjent ishockeykeeper Eddie LeBec kommer inn på Cheers, Carla flørter med han og får "napp", og får billetter til kveldens kamp. Hun tar med seg Frasier som trenger en liten oppmuntring etter at sjimpansen til en av kollegaene hans døde tidligere på dagen. Frasier havner i slagsmål på kampen, og blir arrestert, men han er liker tanken på at han viste verden at han var mann. Eddies lag vinner og Carla er storfornøyd

Eddie kommer tilbake for å snakke med Carla, og bestille nøyaktig det samme som han fikk å drikke dagen før, for det er ikke bare sportsinteressen de har felles, de er også usannsynelig overtroiske begge to. Og han er glad i barn, og de har Carla mange av

Eddie dedikerer neste kamp til Carla, men på vei ut oppdager Carla at han har glemt lommeboken sin, hun kaster den til han men han klarer ikke å ta imot den. Senere på kvelden sitter de og ser ishockey på Cheers, Eddie spiller en god kamp, helt til det er sekunder igjen av kampen, da slipper han inn en enkel puck, og laget hans taper.

Diane har blitt innkaltt til juryetjeneste, men ingen av de andre er interesserte, heller tvert imot

Episode 112. Never Love A Goalie Del 2

Saken hvor Diane sitter i juryen løser seg til Dianes store fortvilelse ved at kona trekker anmeldelsen mot mannen tilbake, men det får Diane gjort noe med når partene kommer til Cheers for å ta en drink og feire at saken er over.

Eddie spiller flere dårlige kamper (7 eller 9 alt etter om du spør Carla eller Norm), og Carla begynner å blir redd for at hun er skyld i at Eddie spiller dårlig, han har tross alt spillt en serie dårlige kamper siden de kom sammen, så hun gjør det slutt, og samme kveld spiller Eddie en kjempematch. Men Eddie kommer tilbake, han vil fremdeles være sammen med Carla. Løsningen blir at de slår opp før hver kamp, og møtes igjen etter kampen

Episode 113. One Last Fling

Sam skal gifte seg og Cliff, Frasier og de andre bestemmer seg for å arrangere utdrikningslag med mat, drikke, film og stripper i kaka. Woody spør Diane om hun kan tenke seg å være i kaka, noe hun går med på. Når kaka kommer inn, aner ikke Sam at Diane sitter inni, og begynner Sam å snakke om det kjedelige livet han har foran seg, og hvor hardt det må være å holde seg til en dame, en parfyme, ett sett øreflipper som ikke engang er følsomme :-)

Dette hører selvsagt Diane, og hun blir fornærmet, men hun vil alikevel gi Sam en siste mulighet til å kose seg med andre damer, så hun gir han 24 timer, men Sam benytter seg ikke av muligheten, isteden sitter han i bilen og "spionerer" på Diane som ikke kommer hjem, av den naturlige grunn at hun sitter i sin bil og spionerer på Sam.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk