Episodeguide: Ses. 1 | Ses. 2 | Ses. 3 | Ses. 4 | Ses. 5 | Ses. 6 | Ses. 7 | Ses. 8 | Ses. 9 | Ses. 10 | Ses. 11

Cheers Sesong 5. Episode 106-109

Episode 106. Book Of Samuel

Sam skal på fisketur med noen kompiser, og han må velge ut en som skal ha ansvaret i baren mens han er borte, og kampen står mellon, Diane, Carla og Woody, etter mye om og men skjærer han igjennom, og velger Woody, fordi han "irriterer han minst".
I baren ligger ett brev og venter på Woody, det er fra kjæresten hans, eller det som nå viser seg å være "ex-kjæresten" hans. Hun forteller at hun har forlovet seg, og at hun og forloveden kommer innom baren for å hilse på. Når de kommer legge Diane seg oppi samtalen, og forteller at også Woody har fått seg kjæreste, og før han vet ordet av det har de avtalt at de skal spise middag sammen alle fire om kvelden. Nå sliter Woody, men han finner fram til Sam avtalebok, og finner damen med mest stjerner, de avtaler å møtes i baren. Når kvelden kommer kommer en dame i 50årsalderen og spør etter Woody, det viser seg at Woody har gjort en avtale med Sams vaskedame, og hun tror at hun skal vaske i baren. Men hun blir alikevel med ut og spiser, og de får en hyggelig kveld. Woodys ex og kjæresten hennes er omtrent like tette som Woody, så de synes ikke at det er noe merkelig.

Morsom scene: Når Woody skal ut, blir stillingen som vise-vise-sjef ledig, og Carla og Diane synes at kundene skal bestemme hvem som skal få være sjef. De begynner med valgtale, og Carla får snakke først, hun sier ganske enkelt: "Hvis dere velger meg, går ikke Diane lov til å tale", og vinner med det valget.

Frasier
Diane iferd med å innse, at
hun aldri blir en stor danserinne

Episode 107. Dance, Diane, Dance

Diane har alltid drømt om å danse ballet, så hun tar ett kurs på colleget. Hun blir totalt slaktet av sensor, det er så galt at sensorens assistent kommer med karakterene, fordi hun vet at sjefen hennes ville vært stygg med Diane hvis de møttest ansikt til ansikt. Diane er ikke i baren når assistenten kommer, og Frasier benytter anledningen til å pynte på karakterene før Diane kommer tilbake. Han overdriver, litt for å si det mildt, og Diane er helt i hundre, og ringer sensoren for å takke, hun sier at hun alltid mener det hun skriver, og legger på. Det tar Diane som en bekreftelse på at hun er en stor danser.

Sent samme kveld er det bare Diane og Norm som er igjen i baren. De snakker om drømmer og forhåpninger, og Diane bestemmer seg for å søke på Boston balletten. Hun vil skrive søknad med en gang, og går ifra Norm og ber han låse. Nå får iallefall Norm drømmen sin oppfyllt, "alene i en bar".

Dianes søknad blir avvist, men hun gir seg ikke så lett, og bestemmer seg for å møte opp på prøvene og bare danse, slik at de får se hvor flink hun er, men Sam og Frasier klarer å stoppe henne i aller siste liten

Episode 108. Chambers vs Malone

Diane går rundt og svinser hele dagen, og foteller alle at dette er dagen Sam skal fri til henne. Etter at alle gjestene har gått setter Sam seg ned med henne, og sier at han aldri kommer til å fri til henne. Da begynner Diane å gråte, og Sam hater når hun gråter, så han frir for å få henne til å slutte å grine. Men da sier hun nei igjen, fordi det ikke er "ekte" det er bare noe han sier for å få henne til å slutte å grine. Sam blir rasende, og løper etter henne, hun faller og slår seg, og anmelder han for vold.
Etter en farse av en rettshøring, bestemmer dommeren at Sam skal slippe rettsak hvis han frir til Diane.

Episode 109. Diamond Sam

Sam har bestemt seg for å kjøpe forlovelsesring til Diane, og synes at den hun ønsker seg i gullsmedbutikken er i dyreste laget, så Norm tar jobben med å skaffe en billigere ring. Når hun får ringen, forlanger hun at hun også får esken, og Norms ring ble ikke levert med eske, så Sam må ut å kjøpe noe fra gullsmeden for å få en eske. Deretter vil hun gå å kjøpe en kjole som hun så i vinduet på siden av gullsmeden. Cliff skjønner at det kan bli problematisk når hun ser at ringen som Sam angivelig har kjøp fremdeles er utstillt, så han tipser Sam, og Sam sier til Diane at han allerede har kjøpt kjolen som en gave til henne. Så han raser ned i butikken, men der er 4 kjoler utstillt, så han kjøper alle 4. Deretter vil hun taksere ringen, da må Sam kjøpe den orginale, og han klarer å få byttet den med den andre.

Nå tror han at han er "reddet", men Norms kontakt, ringer til baren for å snakke med Norm og Diane tar telefonen, hun skjønner hva som har skjedd, og når hun er ute og kjører med Sam senere på kvelden, kaster hun den ekte ringen, som hun tror er falsk ut av bilvinduet, Sam bråbremser og blir påkjørt av en anne bil. Når han nå oppsumerer hva ringen kostet han kommer han fram til 9000 dollar. For 2 ringer, 4 kjoler, "esken" som han måtte betale 290 dollar for og 2 krasjede biler.

Til neste episode

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk