Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2

Rome en episodeguide Egeria

Rome
Mark Antony studerer tilbudet fra Pompey
Bildet er "stjålet" fra www.hbo.com

Episode 6. Egeria

Cæsar har dratt i Hellas for å lete etter Pompey, og Mark Antony styrer Rom. Hvor han bla.a. kjører igjennom en lov for å gå ned arbeidsledigheten, men som samtidig vil gjøre at mange slaver settes fri

Lyde sørger over tapet av mannen, (som hun ikke vet at er død), og har flyttet inn hos Niobe og Vorenus. Når Pullo (som drepte mannen hennes) forteller at det går rykter om at han er han er død, drept p.g.a. spillegjeld, bryter hun helt isammen og legger skylden på Niobe, og forbanner henne

Pullo holder fremdeles på med å lære Octvaian å bli mann, og i denne episoden får han beskjed av mor Atia følge han han på horehus, for å lære seg å "penetrere"

Mark Antony får melding fra Cæasar om at krigslykken har snudd, nå er de han som blir jaget av Pompey som har får hjelp østfra og nå har 10 ganger så store styrker som Cæsar. Samtidig får Mark Antony ett tilbud fra Pompey om en provins og penger hvis han ikke hjelper Cæsar.

Atia inviterer Mark hjem til seg, og etter en en runde i sengen, forteller hun at hun vil gifte seg med han. Da vil han bli adelig, og samtidig få tilført penger, slik at han ikke lenger skal være avhengig av Cæsar, da kan han forsvare Rom mot Pompey og hans menn, og bli diktator. Da skjønne Mark hvor ond Atia er, og hna bestemmer seg for å hjelpe Cæsar alikevel, så han gir ordre om at leginærene hans med Pullo og Vorenus i spissen skal mobilisere.

Nå snur Atia om. Hun bestemmer seg for å smiske med Servilia og få henne på sin side, så hun kjøper en slave til henne og sender datteren Octavia til henne med slaven. Servilla har skjønt at det var Atia som sto bak grafittien med henne og Cæsar, men hun aksepterer alikevel gaven, fordi hun liker Octavia, og hun har ikke valgt sin egen mor. Octavian blir sendt til en skole utenfor byen, fordi Atia mener at Rom ikke lenger er ett sikkert sted for han å oppholde seg.

Pullo, Vorenus og de andre legionærene drar mot Hellas, men kommer ut for ett forferdelig uvær, og flere skip går ned.

Bilder fra episode 6

Vorenus og Pullo
Mark Antony
Niobe
Octavia
Niobe og Vorenus
Mark Antony

Video fra episode 6

Vis video

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk