Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3 | Sesong 4 | Sesong 5 | Sesong 6

Episode 2. Uncertainty Principle

Uncertainty Principle Numb3rs på DVD
Don skyter mot ranerne

Charlie forutser hvor to ranere vil slå til neste gang, og FBI med Don i spissen legger seg i bakhold, men når de prøver å ta de to ranerne blir de beskutt av fire hjelpere, som tydelig har militær bakgrunn, 5 av ranerne kommer seg unna mens en raner og en FBI agent blir drept.

De finner papirer på den døde raneren og på adressen hans finner de den han stjal identiteten til, død. Avdøde jobbet med datasyster for banker, han var torturert før han døde, og de får vite av arbeidsgiveren hans, at han hadde høyt graderte passord, som kunne brukes til å komme seg inn på bankenes systemer.

Charlies nye teori er at ranene bare er en avledningsmanøver for å skaffe seg tilgang til bankenes datasystemer i kaoset. Utrangerte pengesedler til en verdi av oppimot 100 millioner dollar kan være det egentlige målet.

Charlie gjør nye beregninger, hvor han tar hensyn til at ranerne vet at de er på sporet av dem. Han finner stedet de vil slå til, og brorens team, klarer å stanse og arrestere ranslaget før de får tak i pengetransporten med de utrangerte sedlene.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk