Episodeguide: Sesong 1 | Sesong 2 | Sesong 3 | Sesong 4 | Sesong 5 | Sesong 6

Episode 9. Sniper Zero

Sniper Zero Numb3rs på DVD
Drapsmannen sikter inn Charlie

Fire personer blir skutt og drept av en snikskytter. Han skifter våpen hver gang og de har lite å gå etter, men ett vitne kan fortelle om en bestemt bil i tilknytning til drap nummer 3. De finner bilen igjen på en overvåkningstape hvor de kan se registreringsnummeret. Bileier er tidliger straffet, han har tilgang på våpen, han er med i en halvmilitant høyreekstrem gruppe, og han tilstår, men bare det drapet. Og han har alibi for flere av de andre. Han har kopiert snikskytteren for å kvitte seg med en postmann som skal gifte seg med ekskjæresten hans

Charlie har allerede satt opp en likning for de 4 drapene uten å se en sammenheng. Nå fjerner han det oppklarte drapet drapet fra beregningene, uten at det gjør saken bedre.

Det blir begått flere drap, og også drapsforsøk, og Charlie putter dem inn i likningen sin, sammen med drap nummer tre. Og det han ser skremmer han, drapene blir begått av en rekke forskjellige mennesker og drapslysten har en spredning som minner om virusspredning. Nå ser de ikke lenger etter bare en seriemorder. Trøsten er at det blir letter å finne de skyldige, fordi de nå leter etter folk med motiv for drapene de begår.

Nå gjenstår det å finne han som startet det hele, og som sannsynligvis står bak flere av drapene som fremdeles ikke er oppklart. De får hjelp av en av politiets skarpskyttere som mener å kunne si hvilke drap han står bak, basert på vansklighetsgrad og hvor han skjøt ifra.

Da begynner arbeidet med å finne en sammenheng mellom disse drapene, men finner ingen som helst sammenheng mellom ofrene. Også åsstedene blir sammenlignet uten at det hjelper dem.

Det viser seg at det ikke er sammenheng mellom stedene der ofrene blir funnet, men det er sammenheng mellom stedene skytteren skjøt ifra. Alle arbeidsplasser, og de finner en som har arbeidet på alle stedene, og han er militært utdannet. Han har bostedadresse hjemme hos moren sin, men hun kan fortelle at hun kastet han ut fordi han ikke klarte å holde på en jobb.

De regner med at han er ute på "tokt" igjen, og det er to steder som er aktuelle. Megan og Don drar ut til det ene, og finner bilen hans, og alle tilgjengelige styrker blir dirigert til dette stedet. Også Charlie, som går og virrer rundt og tenker på sitt. Ubeskyttet og uten vest. Drapsmannen har han i siktet, men før han får skutt, blir han selv skutt av politiets skarpskytter.

Har du spørsmål om annonsering, eller tips til siden, kontakt oss på post@tvslave.no
TVSlaves annonsepolitikk